Musikcentralen
Forrige Startside Næste

                                                                      

MC01
MC kort1
MC kort2
MC "vej"ledning

Med den meget centrale beliggenhed mellem Søndre Skole og Svømmehallen ligger MUSIKCENTRALEN, som er hjemsted for flere af musikskolens aktiviteter - herunder også et lærerværelse, hvor der f.eks. vil kunne ringes afbud til på tlf. 7972-7340.

Som regel er der fællespause for lærerne ca. kl. 16 - 16.30. Der vil blive installeret en telefonsvarer, hvis man ikke er heldig at træffe en. Det bedste er dog stadig den direkte vej til læreren. Se evt. lærerlisten med tlf.numre.

Adressen er Tinghusgade 9b, 7200  Grindsted, og flere af de lokale buslinier holder på p-pladsen lige ved siden af.

MUSIKCENTRALEN er en selvejende institution med selvstændig bestyrelse og økonomi. Den indre del af bygningen var oprindeligt varmecentral for området. Da den nye varmecentral blev bygget i sydbyen, blev den gamle frigjort. Den blev så overtaget af en gruppe initiativrige mennesker, som via MEGET vilje, "knofedt", arbejdsgrupper, tilskud og TID fik forbedret den gamle bygning så meget, at der kunne indgås langtidslejekontrakter for TO institutioner, som manglede plads: Søndre Skole og Musikskolen. 

Derved kom grundlaget for færdiggørelsen af hele bygningskomplekset på plads og vi har siden haft et godt sted og et forbilledligt samarbejde mellem huset og de to "brugere". Udover undervisning næsten fra morgen til aften, syder huset af musisk liv også i weekenderne og i de få "skemafrie" tider. Der er næsten altid nogen, der skal øve sig.

Endelig afholdes der også en stribe af såvel offentlige koncerter med professionelle musikere som mindre lokale koncerter og arrangementer af mere interne karakter. Fælles for alle er det dog, at enhver altid er særdeles velkommen til at kigge ind og høre, hvad der foregår.

Se også arrangementskalenderen for evt. koncerter i fremtiden.

På gensyn i MUSIKCENTRALEN