MUK's korweekend 2002
Forrige Startside Niveau op

                                                                      

MUK-weekend01
MUK-weekend02
MUK-weekend03
MUK-weekend04

Koret holder hvert år - umiddelbart efter sæsonens start - en korweekend. Dette gør vi for at få de nye i koret rystet sammen med de "gamle" i koret. MUK vil nemlig ikke have, at nogen føler sig udenfor - MUK er et velfungerende kor på grundlag af et godt kammeratskab.

I år gik turen igen til Lille Okseø i Flensborg Fjord, hvor vi har været nogle gange før.

Turen derned foregik i bus, hvor hyggen allerede var startet. Vi ankom omkring kl. 18 fredag aften, og har - traditionens tro - selv medbragt mad. Det kan være i form af at par "klap-sammen"- madder, pizza, salat eller det hele store frokost/middagsbord - det kommer an på, hvor meget man selv har lyst til at gøre ud af det. Der er for det meste nogle, der finder på noget helt specielt - således var der i år flere smukt pyntede borde - hvoraf en gruppe havde hele den store julemiddag med - inklusive spillemand, juletræ, nissehuer og gaver!!!

Fredag aften er der som regel ikke noget specielt på programmet, men lørdag gik det løs med forskellige aktiviteter under kyndig vejledning og opsyn af vore tre instruktører og livreddere: Jannik, Kristian og Carsten. De indgik også i eftermiddagens store holdkonkurrence og natløbet. EN STOR TAK til dem!! 

Benyt link'ene øverst til venstre for at se billeder - der følger flere i den kommende tid.