MUK's korweekend 2000
Forrige Startside Niveau op Næste

                                                                      

Den foregik i år (ligesom sidste gang) på en lille ø i Flensborg Fjord ca. 300 m syd for Sønderhav -- LILLE OKSEØ. Sidste weekend i august 2000.

Vi kører derned med bus (ca. 125 km), men ved Sønderhav skiftes der altså til ROBÅD!!! Resten af weekenden (fra FRE aften til SØN middag) er man sin egen herre og hjælper. Startende med at alt vores "habengut" (bagage, mad, drikkelse, sangbøger, el.piano osv osv) skal fragtes over til øen .... UDEN at blive vådt!? Korets medlemmer skal selv sørge for mad, underholdning, musikaktiviteter, ro og orden ... og til sidst oprydning og rengøring. 

På øen, som har en størrelse som ca. 3 fodboldbaner, er der kun lejrskolen med et godt køkken og 60 sovepladser, mange dejlige gamle bøgetræer, lidt andet småskov, nogle græsarealer, strand hele vejen rundt, en høj skrænt, 3 robåde, 8 optimistjoller og 2 motorbåde + naturligvis MANGE redningsveste!!

Alt ovenstående var mage til sidste år, men her holdt den totale lighed også op. Dette år havde som det store fælles motionsindslag lagt en aktivitetsramme omkring hele lørdag eftermiddag:

  • Alle blev delt ind i hold på 5 - 6 personer
  • Alle skulle prøve at deltage i 7 forskellige discipliner - og score point for hver deltagelse
  • Disciplinerne var: klatring/rappelling i et stort træ, sejltur med motorjolle, sejltur i robåd på tid, sejltur ud om bøje med optimistjolle, svømning ud om bøje, sejltur med hurtiggående gummibåd, afspring fra hurtigtsejlende gummibåd.  

Det blev en fantastisk spændende og udbytterig eftermiddag med det sociale, fysiske og et afstresset konkurrencemoment i højsædet. Vi havde engageret to unge soldater med speciale i klatring og kystlivredning - en stor tak til Jannik og Christian - samt naturligvis også til de gamle MUK'ere, som også tog del i planlægning og afvikling af såvel eftermiddagen som IKKE MINDST nattens rigtig gode natløb. Det foregik efter en natlig overfart i gummibåd på den landfaste del mellem Rønshoved og Sønderhav gennem strandenge, på grusveje, gennem skov og over marker.

BILLEDER.