MUK's korweekend 2001
Forrige Startside Niveau op Næste

                                                                      

Korweekend side 2
Korweekend side 3
Korweekend side 4
Korweekend side 5
Korweekend side 6
Korweekend side 7

Koret holder hvert år - umiddelbart efter sæsonens start - en korweekend. Dette gør vi, for at få de nye i koret rystet sammen med de "gamle" i koret. MUK vil nemlig ikke have, at nogen føler sig udenfor - MUK er et sammenrystet og velfungerende kor.

I år gik turen ikke til Lille Okseø, hvor vi har været de sidste par år, men dog til det Sønderjyske - nemlig til Christianshøj ved Løjt Kirkeby. 

Turen derned foregik i bus, hvor hyggen allerede var startet. Vi ankom lige før spisetid og fredag aften har man - efter traditionens tro - selv medbragt mad. Det kan være i form af at par "klap-sammen"-madder, pizza, salat eller det hele store frokost/middagsbord - det kommer an på hvor meget man selv har lyst til at gøre ud af det. Der er for det meste nogle, der finder på noget helt specielt - vi har andre år haft julefrokost, rød bøf med bearnaisesauce og kartofler m.m.- i år var det specielle en skovtursfrokost på gulvet. Anne S. og Tine N. havde den traditionelle rød- og hvid-ternede dug med sammen med plastik-bestikket m.m. For at komme lidt i stemning havde de hentet grønt udefra.

Fredag aften er der som regel ikke noget specielt på programmet, man kan selvfølgelig altid komme med egne forslag og indslag - det var der også nogle, der havde taget initiativ til. Her kan du se billederne fra fredag aftens underholdning.

Underholdning01-2.jpg (28405 byte)

Her har vi Michael B. som er ved at drikke et "tandpasta-vand"-glas - han selv og 3 andre havde forinden børstet tænder i glasset!!!! Han drak det hele - stor respekt til ham!!!!

Underholdning02-2.jpg (28202 byte)               Underholdning03-3.jpg (36540 byte)              Underholdning04-2.jpg (37535 byte)

Her har vi Kim N. og Michael B. som holder konkurrence i flødebollespisning. De havde flere runder - den første var normal, den anden var i slow-motion, mens i den tredje indsmurte Michael sig flødebollerne (billedet til højre).

Korweekend side 2
Korweekend side 3
Korweekend side 4
Korweekend side 5
Korweekend side 6
Korweekend side 7

til toppen